Obvestila

- SHOD V PALČJU je danes. Med mašo je ofer za cerkev. Lepo vabljeni!

- ADVENTNA SPOVED je danes ob 16h v Zagorju. Spovedujeta g. Jožef Jakopič in g. Zdenko Štrukelj. V Trnju bo prihodnjo nedeljo, 17.12. ob 14h. Spoveduje g. Marjan Škvarč. Skrbite, da ne bo vrsta prekinjena. Ko bo vrsta spovedancev zmanjkala, bodo spovedniki odšli. Zato poskrbite, da boste prišli dovolj zgodaj v cerkev.

- Molitvena ura za DUHOVNE POKLICE bo v četrtek, 14.12. ob 17,30 tudi v Trnju v Mežnariji. Lepo vabljeni vsi, ki vas skrbi vedno večje pomanjkanje duhovnikov!

- ADVENTNO PREDAVANJE terapevta g. Miha Kramlja bo v petek, 15.12. ob 19h v župnijski dvorani v Postojni. Govoril bo zasvojenosti z novimi tehnologijami.

- BOŽIČNA DEVETDNEVNICA bo začela v soboto, 16.12. V Zagorju bo vsak večer ob 17,30, ob nedeljah ob 15h. Vabljeni tudi otroci!!! V trnjski župniji: v Trnju v soboto, 16.12. v Mežnariji ob 17h, v nedeljo pred mašo…; na Jurščah v Kulturnem domu po dogovoru. Otroci boste dobivali tudi listke za devetdnevnico.

- KVATRNA NEDELJA je 4. Adventna nedelja. Po maši bomo molili za naše rajne. Miloščina kvatrne nedelje gre za semenišči v Vipavi in Ljubljani. Priporočam! – To nedeljo je letos obenem že božična vigilija ali SVETI VEČER. Preživimo ga v blagoslavljanju svojih domov, molitvi, družinskih pogovorih in igrah.

- BETLEHEMSKO LUČ bodo skavti prinesli v nedeljo, 17.12. in jo delili po maši.

- NAROČNINA v letu 2018: Ognjišče 33.- €, Misijonska obzorja 9.- €., Družina cca 100.- €.

- SPORED TEČAJEV ZA ZAKON IN KRST in VABILO NA KATEHUMENAT imate na oglasni deski.

- TA OZNANILA so za dva tedna. Naslednja in zadnja v tem letu bodo 24.12.2017.